Only show "Everything looks good" in the app when there is internet connectivity.

As near as I can tell that message is fixed, and never changes. We get periodic internet outages. Can't figure out if it is Eero or our cable provider. But the message "looks good" is always there, even when the internet is not working. 

2replies Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
  • This isn't normal. There's a chance the intervals at which the nodes should be reporting to cloud are misconfigured. Have you reached out to support?

    Reply Like
  • Hi  hmotulsky@graphpad.com

    Thanks for reaching out. I have moved this over from Feature Requests to Discussion Topics since, as  Scott mentioned, this isn't normal behavior.

    If you haven't yet, please get in touch with tech support. You give us a call at 1-877-659-2347 or email us at support@eero.com . A member of our team will be happy to take a look into what you are experiencing and get this all squared away for you.

    Reply Like
login to reply
Like Follow
  • 5 mths agoLast active
  • 2Replies
  • 176Views
  • 3 Following

Need Help? We're here for you!

We're big on support, and we want to make sure you always have the best eero experience possible. Here are several resources you can use if you ever need our help!


Quick links

Community Guidelines

Help Center

Contact eero support

@eerosupport

eero.com


Latest from the eero blog

eero, plus peace of mind

Learn more about eero Plus and how our security suite helps to keep both your devices and everyone in your home safe while online.


Meet a few members of our team