0

System Update in Progress, even though everything is back up

Updated to the 3.8.2-18 update this evening and after about 10 minutes all my three Eeros came back up and all my devices reconnected without issue. However it's been about 30 minutes since everything came back up and the Android App is still reporting that the "System update in progress". I've tried rebooting my phone, same problem. Logging out of the app and logging back in again, same problem.

Any ideas how to convice the app that everything is back up?

2replies Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
  • It’s happened to a few people from what I can see. Had no issues here although all my devices came back online while the eeros were still yellow in the app and it said 0 were connected. Resolved itself quickly though. Not sure what is going on in your case. 

    Like
      • skymoo
      • skymoo
      • 2 yrs ago
      • Reported - view

      After several hours it looks like the App has caught up and it's reporting that everything looks good. In the past it's always done this very quickly, i.e. a few minutes after everything comes back up.

      Like
Like Follow
  • 2 yrs agoLast active
  • 2Replies
  • 318Views
  • 2 Following

Need Help? We're here for you!

We're big on support, and we want to make sure you always have the best eero experience possible. Here are several resources you can use if you ever need our help!


Quick links

Community Guidelines

Help Center

Contact eero support

@eerosupport

eero.com