2

Multiple Devices Showing as Offline when they Aren’t

Hi

I purchased 4 Eero devices (standard, not pro or beacon) yesterday. Today I installed all four, which are all wired in via Ethernet. 
 

the signal strength is fantastic everywhere and I am very pleased with the results. It has pretty much tripled my WiFi speed too. 
 

my only issue is that, out of 51 connected devices, around 17 are constantly showing as offline when they are in fact online and working fine (lights, cameras, phones etc). 
 

I have restarted the entire network from the app but they still show as offline (some of them show activity when pressed in the app too which is also weird). 
 

Does anyone have any advice on this?

 

Many thanks

 

Jim

27 replies

null
    • JimmieJohn
    • 2 yrs ago
    • Reported - view

    I have had the same issue from day one with my eero pro 6 network. Wired devices generally show up as offline. It seems mostly cosmetic since they seem to work. Have not experienced the failure to print issue, but have not checked it yet.

    I am working with support on an issue with some devices not working with ipv6.

    I spent a pretty penny on 3 eero pro 6, and am subscribed to the security plus package. They are getting a fair chunk of my money, so I sure hope they work out the issues. 

    • eringold
    • 2 yrs ago
    • Reported - view

    I am having the same issue with my eero devices. My app is version 6.7 and I have the eero Pro - my modem is online as is my eero network by all my devices are offline or when on the network functions as if it’s not connected to the internet. 

Content aside

  • 2 Likes
  • 2 yrs agoLast active
  • 27Replies
  • 3208Views
  • 21 Following