0

Eero Pro 6 suddenly slowed down

Until this last week, my Eero Pro 6 was showing internet speeds of 950 Mbps. Now suddenly it’s showing 150Mbps. I ran a speed test on my AT&T modem directly and it’s still 950Mbps. Nothing has changed with my setup. I’ve tried rebooting and no change. There have been some WiFi speed issues over the last month but a reboot seemed to fix them. Any suggestions would be appreciated. Thanks

2replies Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
  • Hey there, Jefff . It's odd that your speed slowed down seemingly at random when everything had been working well previously. Is 150mbps the speed that you're seeing in the eero app, or are you running a third party speed test?

    My first suggestion would be to soft reset your gateway eero. You can find directions on how to soft reset here.

    Kora | eero Community Team

    Like
      • Jefff
      • Jefff
      • 4 mths ago
      • Reported - view

      Kora (eero Support) 

      this is the speed I’m seeing in the eero app. I have done several soft resets over the last month to fix other slowdown issues 

      Like
Like Follow
  • 4 mths agoLast active
  • 2Replies
  • 17Views
  • 2 Following

Need Help? We're here for you!

We're big on support, and we want to make sure you always have the best eero experience possible. Here are several resources you can use if you ever need our help!


Quick links

Community Guidelines

Help Center

Contact eero support

@eerosupport

eero.com