0

LED on EERO Pro & Beacon Going Red

My eero lately has been going red (LED) Light lately which would indicate my internet dropped but when checking each time the Internet is up and not losing connectivity.   I wait about 2 minutes and EERO restores connectivity.   Anyone else see this lately?

5replies Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
  • Yes, has been an issue for weeks now. Have had ISP replace modem and multiple signal tests, have replaced eth cable from modem to eero pro as well. eero support has offered the basics but cannot seem to figure it out. it has recently gone stable for a day and then will have multiple drops during the day where the ISP doesn't drop. when the eero pro drops/goes red then the beacons also drop and go red for about 2 minutes and then it comes back fine.

    Like
      • drutz
      • drutz
      • 1 yr ago
      • Reported - view

      danm1983  who is your ISP?

      Like
      • danm1983
      • danm1983
      • 1 yr ago
      • Reported - view

      drutz spectrum

      Like
  • I updated to the latest firmware and it has only happened one time in the last 7 days.  

    Like
      • danm1983
      • danm1983
      • 1 yr ago
      • Reported - view

      drutz i did as well a few weeks ago. i am on 3.20.0 and has not seemed to help at all. has already gone down twice today, and am waiting for my wife to get off her call to swap back to a dinky netgear router because i can't live with it anymore.

      Like
Like Follow
  • 1 yr agoLast active
  • 5Replies
  • 61Views
  • 2 Following

Need Help? We're here for you!

We're big on support, and we want to make sure you always have the best eero experience possible. Here are several resources you can use if you ever need our help!


Quick links

Community Guidelines

Help Center

Contact eero support

@eerosupport

eero.com